Art-designvloeren verzorgt ook uw vloerverwarming!!
Lees meer >>

DE DESIGN GIETVLOER » Garantie

Art-design gietvloeren gaan een leven lang mee.

Onze vloeren zijn door het kwalitatief hoogwaardige materiaal dat wij gebruiken zeer slijtvast. Een Art-design gietvloer is elastisch genoeg om kleine krimp- en zetscheurtjes in uw ondervloer op te vangen.


Leggarantie

Onze vloerenleggers zijn gespecialiseerd in hun vak. Mede door hun jarenlange ervaring garanderen wij dat een Art-design gietvloer volgens de overeengekomen voorwaarden wordt geplaatst en gelegd. Wij leggen uw gietvloer in circa 4 à 5 werkdagen, afhankelijk van het type ondervloer, en het soort vloer dat u kiest. De vloerenleggers verwerken de vloer bij een temperatuur van 20°C. Na 48 uur is de vloer weer beloopbaar, na 72 uur is de vloer mechanisch uitgehard en na 7 dagen is de vloer chemisch uitgehard.
Om een goede hechting te garanderen vragen wij u de ondergrond schoon, droog en vetvrij op te leveren. Is dit niet mogelijk dan zullen wij extra voorbewerkingen moeten uitvoeren. Het aanbrengen en uitharden vereist een omgevingstemperatuur tussen de 15° en 25°C. De ondergrond moet minimaal 5°C zijn en de maximale relatieve vochtigheid 80%. De ruimten dienen verder wind- en waterdicht te zijn.

Materiaalgarantie
Bij normaal gebruik van uw vloer, geeft Art-designvloeren B.V. 5 jaar garantie op elke gelegde vloer. Wij raden u aan het onderhoudsadvies goed te lezen. Bij normaal woon- of werkgebruik is het in principe voldoende uw vloer af te nemen met een Swiffer en vlekken te verwijderen met een oplossing van groene zeep en water.
Scheurvorming door extreme werking van de ondergrond en (damp)spanning vanuit de ondergrond valt niet onder de garantie. Ook slijtage als gevolg van oneigenlijk gebruik, krassen, schokken of verkeerd schoonmaken valt buiten onze garantie.
Voldoet uw klacht aan de garantievoorwaarden, dan zullen wij de vloer herstellen of indien noodzakelijk geheel vervangen.
Bij een normaal gebruik kunt u echter langdurig genieten van uw Art-design gietvloer.