Art-designvloeren verzorgt ook uw vloerverwarming!!
Lees meer >>

DE DESIGN GIETVLOER

Wie kiest voor een gietvloer, kiest voor schoonheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Kunstgietvloeren bieden een scala aan mogelijkheden voor het uiterlijk van uw gietvloer. De verwerkingstechniek van uw polyurethaan van epoxy gietvloer maakt zo goed als alle kleuren mogelijk en biedt u keuze uit vele ontwerpen.

Maar kiezen voor een gietvloer heeft meer voordelen:- Welke vorm van omvang ook, een gietvloer wordt naadloos gelegd.
- Een gietvloer geeft een ruimtelijk effect, maar voelt niet koud aan.
- Een gietvloer is vloeistofdicht, antistatisch en antiallergisch.

 


Welke gietvloer zoekt u?

De vloer vormt de basis van uw interieur. Van u nu een klassieke of moderne inrichting wilt, een keukenvloer of een badkamervloer, een speelvloer of een zitvloer, met een kunstgietvloer kunt u alle kanten op. Dankzij verschillende verwerkingsmethoden past een Kunstgietvloer altijd perfect bij de uitstraling van uw woning of bedrijf.

Via onderstaande links kunt u meer lezen over:
* De verschillende typen gietvloeren
* De voordelen van een Kunst-design gietvloer
* Ons revolutionaire hoogwaardig energie systeem (HQPS) Vloer op maat Kunst-ontwerp gietvloeren zijn vloeren die volgens uw smaak zijn gegoten. Van één kleur tot een samensmelting van meerdere nuances, van metallic glans tot verwerking van bijvoorbeeld een logo. Graag maken wij een vrijblijvende afspraak om u te adviseren over de meest geschikte gietvloer. Met behulp van onze speciale kleurenwaaiers en stalen kijken we de ongekende mogelijkheden die ook uw gietvloer tot een unieke en persoonlijke vloer maken.