Art-designvloeren verzorgt ook uw vloerverwarming!!
Lees meer >>

DE DESIGN GIETVLOER » Onderhoud gietvloeren

Bij de oplevering van uw Art-design gietvloer ontvangt u een duidelijk onderhoudsadvies. Tevens is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten.

Droge reiniging

De Art-design gietvloer reinigt u gemakkelijk met behulp van een Swiffer. Door de statische werking van de stofdoekjes neemt u vuil en stof gemakkelijk op. Stofzuigen is ook altijd mogelijk. Schoenstrepen zijn met een droge doek vrij gemakkelijk te verwijderen.

Natte reiniging

De Art-design gietvloer is eenvoudig nat te reinigen met een dweil. Het is belangrijk dat u steeds een schone dweil gebruikt. Gebruik van een schoonmaakmiddel is niet direct noodzakelijk. Met warm en schoon water is de Art-design gietvloer in het algemeen goed te reinigen. Voor een intensievere reiniging bij zwaar vervuilde vloeren kunt u gebruikmaken van Driehoek groene zeep. Meng de groene zeep met water; een half dopje op 10 liter water is voldoende. Te vaak reinigen met groene zeep kan een filmlaag op de vloer achterlaten. Deze verwijdert u door de gietvloer te dweilen met schoon water met een scheutje schoonmaakazijn. Morst u koffie, wijn of vet, of hebt u andere vlekken, neem deze dan meteen af met een natte doek. Zo krijgen vlekken geen tijd om in de vloer te trekken.
Onderhoud op lange termijn


De Art-design gietvloer is een duurzame afwerking van uw vloer. Echter, alles is aan slijtage onderhevig. Omdat de vloer is opgebouwd uit meerdere lagen en de gietvloer een vrijwel onbeperkte levensduur heeft, kunnen wij na verloop van tijd een nieuwe laag HQ Power Seal 25 aanbrengen.

Belangrijke informatie

Reinig uw Art-design gietvloer nooit met een schuurspons of schuurmiddel. Hierdoor kunnen matte plekken achterblijven. Neem bij vragen of voor een passend advies altijd contact met ons op.