Art-designvloeren verzorgt ook uw vloerverwarming!!
Lees meer >>

DE DESIGN GIETVLOER » Epoxy gietvloer

Buiten de polyurethaan design gietvloeren heeft Art-designvloeren ook diverse oplossingen voor de vraag naar bedrijfsvloeren. Of het nu is voor het antislip maken van een openbare ruimte of het aanbrengen van een douchevloer in een sporthal, de brandweerkazerne voorzien van een nieuwe slijtvaste vloeistof dichte gietvloer ( eventueel met PBV verklaring ) of het renoveren van een werkplaats vloer, het tegengaan van nare luchten in toiletgroepen met een plavuizen vloer of een leverancier van voedingsmiddelen voorzien van een vloer die voldoet aan de HACCP normen.

Voor al deze oplossingen en nog veel meer moet u bij Art-designvloeren zijn!!!

De epoxy gietvloer is voor al deze doeleneinden namelijk uitermate geschikt door zijn robuuste, sterke en vloeistofdichte eigenschappen

Met ruim 20 jaar ervaring is Art-designvloeren leverancier van alle voorkomende materialen waarmee de meest uiteen lopende kunststofvloeren kunnen worden geleverd. Dit in combinatie met onze eigen vakkundige applicatie teams zorgt ervoor dat u  een product over de vloer krijgt van een zeer hoge kwaliteit.

 
Art-designvloeren zijn duurzaam, sterk en ook in esthetisch opzicht een enorme aanwinst. Onze vloeren worden met de grootst mogelijke zorg voor u op maat gemaakt. De voordelen van een Art-design vloer zijn onbegrensd.


Een Art-designvloer is:

-       Praktisch                  

-       Duurzaam en zeer slijtvast                             

-       Onderhoudsvriendelijk

-       Naadloos dus vloeistof dicht

-    
   Zeer scherp geprijsd                         

-       Brandveilig

-       Geluidsabsorberend

-       Antistatisch en antiallergisch

-       Eventueel antislip

-       In bijna elke kleur leverbaar

-       Toepasbaar op vrijwel elke vormvast ondergrond
 
Elke vloer heeft zo zijn eigen specifieke  gebruiksvoorwaarden en aan de hand hiervan stellen wij een Art-designvloer samen die hier perfect op aansluit en volledig voldoet aan de verwachting!!!