Art-designvloeren verzorgt ook uw vloerverwarming!!
Lees meer >>

Informatie

Kunst-designvloeren kan op meer dan twintig jaar ervaring en vakmanschap als het gaat om gietvloeren. Al jarenlang realiseren we gietvloeren in woningen, winkels, kantoren showrooms, restaurants, maar ook in sportcentra, theaters en musea. Naar volle tevredenheid van onze klanten: particulieren en bedrijven. Een gietvloer van Art-designvloeren is een vloer die staat voor jarenlang woon- en leefplezier.

Service en aandacht
Ons team bestaat uit vakmensen die zich persoonlijk betrokken voelen bij de realisatie van uw optimale gietvloer. Kwaliteit, service en aandacht, dat maakt het verschil!

Bovendien maakt onze centrale ligging het mogelijk om de gietvloer van uw keuze te leveren door heel Nederland. Met naam vanuit de Randstad zijn wij zeer goed bereikbaar.


Advies over uw gietvloer
Wij adviseren u uitgebreid over de vele mogelijkheden en voordelen van de Kunst-design gietvloer. Bij het gieten van een polyurethaan van epoxy gietvloer komt niet alleen vakmanschap kijken. Ook een goede uitleg en goede advies zijn belangrijk voor een mooi eindresultaat van uw gietvloer. Kunst-ontwerpvloeren is duidelijk over de technische aspecten en we nemen vanzelfsprekend ruim de tijd voor een persoonlijk gesprek.

Een gietvloer is maatwerk en kiest u voor jaren. Vertrouw uw gietvloer project daarom toe aan de specialist!