Art-designvloeren verzorgt ook uw vloerverwarming!!
Lees meer >>

Informatie » Welkom

Een gietvloer van Art-designvloeren brengt uw huis tot leven of staat aan de basis van een inspirerende werkplek. Onze gietvloeren zijn een lust voor het oog en de plaats waar schoonheid en kracht samenkomen. 

Wij zijn al jaren een van de meest concurrerende aanbieders op het gebied van gietvloeren. Een Art-design gietvloer is duurzaam, sterk en wordt met de grootst mogelijke zorg voor u op maat gemaakt. Met kennis over het vak en aandacht voor de toepassing van uw gietvloer. Onze gietvloeren zijn geschikt voor intensief gebruik, praktisch in onderhoud, supersterk en een krachtig alternatief voor bijvoorbeeld de marmoleum vloer. Een gietvloer van Art-design staat voor jarenlang woon- en leefplezier.


 

Vakmanschap voor uw gietvloer

Onze vakkennis gaat een verbintenis aan met uw vloerwensen. Het eindproduct is de ideale gietvloer: een degelijk, mooi en betrouwbaar product! Het team van Art-designvloeren bestaat uit vakmensen die elke stap in de realisatie van uw unieke gietvloer tot in perfectie beheersen. Met oog voor detail, verstand van materialen en oog voor uw wensen. En dat tegen een concurrerende prijs. Want ook dat is belangrijk bij de keuze voor een mooie vloer. 

Landelijke levering Art-design gietvloeren
Art-designvloeren levert gietvloeren door heel Nederland. In tal van woningen, winkels, kantoren, musea, theaters en showrooms in de Randstad en ver daarbuiten komen wij over de vloer.

Binnenkort ook bij u?