Art-designvloeren verzorgt ook uw vloerverwarming!!
Lees meer >>

Nieuws » School ziet kinderen vrolijker naar school gaan door vrolijke kleuren gietvloer

02/04/2010 12:00 AM

Openbare school De Stroom in Helmond is meer dan gelukkig met de schitterende vloer die sinds het 2009 de benedenverdieping van het schoolgebouw siert. Directeur Mario Cortenbach zegt hierover het volgende; Onze school is al sinds de bouw in 1987 geschilderd in rood, geel en blauw. Een vrolijke kleurrijke uitstraling. De tegelvloer op de benedenverdieping was aan vervanging toe want de tegels waren oud, stuk en gedateerd. Oriëntatie op de mogelijkheden bracht ons in contact met Johan van Putten van Art-designvloeren. Samen met hem hebben wij de mogelijkheden – en dat zijn er vele! – verkend en nadat we op enkele locaties zijn gaan kijken was de beslissing snel genomen.

De werkzaamheden zijn uitgevoerd in de meivakantie. Enkele steekwoorden: goed overleg, netjes, accuraat, zonder overlast, vakkundig en prettig!!! Toen we na de vakantie terug kwamen, troffen we een compleet andere school aan. Alsof we in een nieuw gebouw kwamen. Bijkomend voordeel; als je nu ’s ochtends de school binnenloopt, krijg je onmiddellijk een vrolijk gevoel over je. Het saaie grijs heeft immers plaats gemaakt voor vrolijke kleuren en de uitvoering van ons beeldmerk in de centrale hal is meer dan geslaagd te noemen.

Talloze complimenten hebben wij de afgelopen weken mogen ontvangen,maar het grootste compliment is toch wel dat wij zien dat de kinderen met veel meer plezier en veel vrolijker de school in komen. En uiteraard willen wij dit graag doorgeven aan Art-designvloeren. Johan, je hebt een prima, vakkundig en creatief verantwoord werk afgeleverd waar we elke dag weer van genieten!


<< Nieuws