Art-designvloeren verzorgt ook uw vloerverwarming!!
Lees meer >>

Referenties » Referenties

Art-design gietvloeren worden al lang niet meer alleen gelegd bij bedrijven. Ook particulieren kiezen steeds vaker voor een onderhoudsarme, sterke en praktische gladde gietvloer van Art-designvloeren. 

Een gietvloer voor iedereen

Met onze ongelooflijke concurrerende prijzen, ons vakmanschap en onze gegarandeerde kwaliteit van materialen en service zijn onze gietvloeren geschikt voor een grote doelgroep. Goed voor jarenlang stijlvol woongenot en onderhoudsvriendelijk gebruiksgemak.

Wie eenmaal onze showroom heeft bezocht en van dichtbij de vele voordelen van een Art-design gietvloer heeft gezien, is verkocht. Zo’n prachtige vloer wil iedereen wel in zijn huis of bedrijf!

Met trots geven wij u een kleine impressie van mensen die u voorgingen.

Project ‘Fysiotherapie Tamminga’ in Utrecht
Een bijzonder project met een geweldig resultaat. Ruim 1000 m2 gietvloer van Art-designvloeren.
‘De uitstraling van deze vloer is een prachtige referentie voor ons bedrijf.’


Project ‘De Oude Manege’ in Haarlem
In de Oude Manege Ripperda in Haarlem werden ooit paarden verzorgd. De oude Manege uit 1884 is inmiddels verbouwd tot zeven woon/werkwoningen. Vier van deze woon/werkwoningen zijn medio juli 2008 voorzien van Art-designvloeren. In totaal ca. 1.500 m2. ‘Deze woningen zijn verbouwd met behoud van het monumentale karakter. In combinatie met de gietvloeren van Art-designvloeren zijn we tot een spectaculair geheel gekomen.’

IJburg en Jan Vrijmanstraat in Amsterdam
Een gezamenlijk project van particulieren. Meerdere woningen in Amsterdam-IJburg werden voorzien van een Art-design gietvloer. Doordat dit een gezamenlijke bewonersinitiatief was, werd door schaalverdeling en een uitgekiende planning van werkzaamheden de prijs extra aantrekkelijk.
‘Bijna de gehele Jan Vrijmanstraat is voorzien van een Art-design gietvloer. Een schitterend resultaat.’


Openbare Basisschool De Stroom in Helmond
Openbare Basisschool De Stroom in Helmond is meer dan gelukkig met de schitterende vloer die sinds het voorjaar van 2009 de benedenverdieping van het schoolgebouw siert! Onze school is al sinds de bouw in 1987 geschilderd in vrolijk rood, geel en blauw. De oude tegelvloer was aan vervanging toe. Samen met Johan van Putten van Art-designvloeren werden de vele mogelijkheden van een gietvloer verkend en nadat op enkele voorbeeldlocaties was gekeken was de beslissing snel genomen.
‘Enkele steekwoorden: goed overleg, netjes, accuraat, zonder overlast, vakkundig, prettig! Toen we na de vakantie terugkwamen, troffen we een compleet andere, bijna nieuwe school aan. Als je nu 's ochtends de school binnenloopt, word je meteen vrolijk. De uitvoering van ons beeldmerk in de centrale hal is meer dan geslaagd te noemen! Johan, je hebt een prima, vakkundig en creatief verantwoord werk afgeleverd waar we elke dag weer van genieten!’